Matkalla - Milla Kauppisen päätöskonsertti
31.10.2020 18.3019.30

Matkalla - Milla Kauppisen päättökonsertti

Olet sydämellisesti tervetullut lauluopintojeni päättökonserttiin, jossa esitän omia kappaleitani sekä muuta vuosien saatossa minulle tärkeäksi tullutta musiikkia. Sain tilaisuuden esiintyä uudessa ja upeassa Toimintakeskus Helmin isossa salissa, jossa äänentoisto on Jyväskylän huippua. Jos et ole vielä päässyt kuulemaan tilan taikaa, nyt sinulla on siihen ilmainen tilaisuus.

Halloween iltaan on luvassa pilkahdus valoa ja iloa, kun saan päättää lauluopintoni mitä taitavimman bändin kanssa ja kertoa tarinani laulujeni takana. Mukana raikas Ruamjai-kuoro, taitavia klassisia muusikkoja, sekä tietenkin gradian muusikko-opiskelijoita ja minulle muita rakkaita ihmisiä toteuttamassa tätä konserttia. Konserttiin on vapaa pääsy, ja se sopii koko perheelle. Ota alkuilta aikaa mahdollisilta Halloween-riennoiltasi, ja vietä se kanssani tunnelmoiden elämän kauneutta ja merkityksellisyyttä. Uskon, että ilta tulee sisältämään jotain hyvin erityistä. Löydät minut facebookista ja spotifysta etsimällä artistinimellä MILLA, sekä instagramista nimellä millareetta. Olet niin tervetullut!

Laulunopiskelijat Milla Kauppinen ja Heini Torvinen esittävät päättökonserttinsa juuri valmistuneessa Tapahtumakeskus Helmissä, jossa äänentoisto on Jyväskylän parhaimmistoa. Konsertit järjestetään konserttisarjana aikataululla: 17:00 Heini Torvisen konsertti - Blessings, väliaika/maksullinen tarjoilu, 18:30 Milla Kauppisen konsertti - Matkalla. Molemmat konsertit koostuvat laulaja- lauluntekijöiden omista kappaleista, sekä muista heille tärkeistä biiseistä. Konsertteihin on vapaa pääsy. Konsertit ovat osa Jyväskylän Gradian muusikon koulutusta, ja löydät konsertit myös Gradian facebook-sivuilta. Tule kuulemaan laulajaopintojen viimeinen ja lopullinen taidonnäyte, jonka toteutumiseen on nähty paljon vaivaa. Tätä et halua missata!

Noudatamme koronaohjeistuksia jotta voimme nauttia musiikista paikan päällä.

Tapahtuman järjestäjä: 
Milla Kauppinen & Heini Torvinen & Gradia - muusikon koulutus
040 341 5887
Tapahtuman osoite: 
Okkerinkatu 2, jyväskylä
Tapahtumakeskus Helmi