Keramiikantekijä Anja Kässi kotipajassaan Uuraisilla.
la 19.9. klo 13-15

Taitajatapaaminen: Sepän Galleria

Tule tapaamaan keskisuomalaisia keramiikkataitajia Suomen käsityön museoon lauantaina 19.9. klo 13–15.

Hankasalmelaisen Sepän Gallerian keraamikot Miina-Liina Marttinen, Anja Kässi ja yrityksen perustaja Harry Marttinen esittelevät Rakkaudesta saveen -näyttelyn ja kertovat yrityksen toiminnasta, joka on jatkunut jo viidellä vuosikymmenellä. Suomen käsityön museon Ikkunagallerian näyttelyssä Rakkaudesta saveen on esillä Sepän Gallerian omaa tuotantoa olevia käyttö- ja koriste-esineitä puna- ja mustasavesta sekä Harry Marttisen käsintehtyjä koruja ja puukkoja.

Suomen käsityön museon vapaaehtoiset Museokumppanit osallistuivat aktiivisesti Rakkaudesta saveen -näyttelyn toteuttamiseen ja ovat tallentaneet Sepän Gallerian toimintaa osaksi museon kokoelmia osana Suomen käsityön museon nykytallennustoimintaa. Myös Museokumppaneita on paikalla kertomassa toiminnasta ja dokumentointityön tuloksiin voi tutustua näyttelyn yhteydessä. 

Tapahtuman hinta: 

Tapahtuma on ilmainen, mutta muistathan ilmoittautua tapahtumaan ennakkoon verkossa: www.lyyti.in/SKMtapahtumat2020

Koronatilanteen takia Suomen käsityön museon tapahtumiin otetaan osallistujia rajoitetusti, jotta voimme ylläpitää turvavälejä. Jos tulet tapahtumaan ilman ennakkoilmoittautumista emme voi taata osallistumismahdollisuutta. Keräämme myös yhteystiedot paikan päällä niiltä osallistujilta, jotka eivät ole ilmoittautuneet ennakkoon.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
18.9.2020
Tapahtuman järjestäjä: 
Suomen käsityön museo
014 266 4370
Tapahtuman toimipaikka: 
Tapahtuman osoite: 
Kauppakatu 25, Jyväskylä
Katutaso, Ikkunagalleria.
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: 
Tapahtumaan liittyvä sisältö: 
Sepän Galleria Hankasalmella valmistaa tuotteens puna- ja mustasavesta.
11.9.-8.11.2020 ti-su 11-18, ma suljettu

Rakkaudesta saveen

Suomen käsityön museon Ikkunagalleriaan avautuu hankasalmelaisen Sepän Gallerian myyntinäyttely, jossa on esillä gallerian omaa tuotantoa olevia käyttö- ja koriste-esineitä puna- ja mustasavesta sekä käsintehtyjä koruja ja puukkoja.