15.5.2021 13.0015.00

Ilveksen kotimetsässä

”Ilveksen kotimetsässä” on pienryhmälle max. 2-4 hlöä. tarkoitettu retki ilvesten metsään. Retkellä kertoilen ilveksen elämästä ja käyttäytymisestä kuvien kera.

”Ilveksen kotimetsässä” on pienryhmälle max. 2-4 hlöä. tarkoitettu retki ilvesten metsään. Valitettavasti en voi luvata livekohtaamista ilveksen kanssa. Mutta kertoilen retkellä ilveksen elämästä ja käyttäytymisestä kuvien kera. Kuulet mm. onko kokeellisissa seurannoissa löytynyt jotain väriä ja/tai hajua johon ilves reagoi? Miten ilves reagoi yllättäviin tilanteisiin? Onko ilves vaarallinen ihmiselle entä koiralle tai kesykissalle? Miten ilvekset viestittävät yhteisössä tai kauempana olevalle lajikumppanille? Millä mennään – hajulla, kuulolla vai näöllä? Vastauksia näihin ja paljon muuhun saat ainutlaatuisella ilvesretkellä, jonka oppaalla on jo 27 vuoden symbioosi ilvesten kanssa.

Retken kesto n. 2 h. Huom! Maasto on suurelta osin helppoa ja tasaista polkua ja tietä yhdellä n. 300m pitkällä keskiraskaalla polkunousulla! Kävelymatkaa retkellä tulee max. 4 km.

Mukaan kannattaa ottaa eväät, vettä, metsään sopivat säätilan mukaiset jalkineet ja asusteet sekä istuinalusta. Retken vakuutusturva henkilökohtainen tai työnantajan puolesta.

Tapahtuman hinta: 

Vapaaehtoinen lahja Suomen luonnolle (tiedot saat retkellä)

Tapahtuman osallistujamäärä: 
Rajoitukset huomioiden max. 4 hlöä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
14.5.2021
Tapahtuman järjestäjä: 
Ilveskeskus
041 313 0525
Tapahtuman osoite: 
Konttisentie Vaajakoski
Retkelle lähtö: Wanhan Woimalan p-alue
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman kaupunginosa: