Hyppää pääsisältöön
4.12.2021 12.30–15.30

HÄIKÄISEVÄ TULEVAISUUS JYVÄSKYLÄSSÄ - KUINKA SE TEHDÄÄN VASTUULLISESTI?

Tervetuloa kaikille avoimeen ja maksuttomaan “Häikäisevä tulevaisuus Jyväskylässä – kuinka se tehdään vastuullisesti?” -seminaariin! Seminaari kokoaa yhteen eri alojen asiantuntijoita, johtajia ja vaikuttajia keskustelemaan menestyksekkäästä ja vastuullisesta tulevaisuudesta. Tapahtuma streamataan osoitteessa https://vimeo.com/event/1607300/475ae8a28e

Monipuolinen puhujakattaus tarjoaa läpileikkauksen siihen, miten innovatiivista ja vastuullisempaan tulevaisuuteen tähtäävää osaamista Jyväskylästä löytyy. Seminaarissa kuulemme lyhyitä alustuksia häikäisevän tulevaisuuden rakennuspalikoista. Tulevaisuusvisioissa teemaa lähestytään kestäviä ratkaisuja tarjoavien teknologioiden, vastuullisen bisneksen, taloudellisen ja sosiaalisen kestävyyden näkökulmista. Yhteistä näkemystä rakennetaan alustuspuheenvuorojen jälkeen paneelikeskustelussa, johon myös yleisön toivotaan osallistuvan aktiivisesti.

Seminaari on osa Jyväskylän Nuorkauppakamarin 60-vuotisjuhlaa. Vaikka tilaisuus on kaikille avoin, toivomme ennakkoilmoittautumisia tarjoilujen mitoittamista varten.

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän Nuorkauppakamari ry
Tapahtuman osoite
Kauppakatu 39, Jyväskylä
CrazyTown (sisäänkäynti kävelykadulta)
Tapahtuman kaupunginosa: