Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kaksi henkilöä juoksee ulos telttasaunasta kesäpäivänä
2.7.2022 12.00–18.00

Saunanlämmityksen MM-kisat

Saunanlämmityksen MM-kilpailut järjestetään kuudennen kerran lauantaina 2.7.2022 Lutakonaukiolla, Jyväskylän Satamassa.

Kerää yhteen ystäväsi tai vaikka kollegasi, muodostakaa oma maailmanmestaruusjoukkue, ottakaa suunnaksi Lutakonaukio ja tulkaa kanssamme juhlimaan Saunamaakuntaviikkoa!


Tavoitteenanne on lämmittää Savotan telttasauna paikan päällä ilmoitettuun tavoitelämpötilaan. Kisassa on neljä alkuerää, joiden voittajat kilpailevat päivän päätteeksi finaalissa.
Kilpailuun osallistumiseen tarvitsette vain yhteistyötaitoja, tiimihenkeä ja iloista mieltä. Järjestäjä tarjoaa kaikki tarvittavat kisavälineet.


Alkuerät alkavat klo 12 ja finaali noin klo 17 (finaalin aika-arvio!) Kilpailuun ilmoittautuminen on alkanut osoitteessa saunamm.fi/kisaajille.


Kilpailu käännetään Englanniksi.
Tapahtuma-alueen yhteydessä palvelee kesäterassi, josta on hyvä seurata kisan kulkua. Tarjolla kylmiä ja kuumia juomia sekä suolaista ja makeaa syötävää, joten voit nauttia päivästä kiireettömästi. Terassi on avoinna klo 11.00 - 00.00 välisellä ajalla.


Lämpimästi tervetuloa Saunanlämmityksen MM-kilpailuihin 2022!
 

Tapahtuman hinta

Kilpailuun otetaan rajattu määrä joukkueita mukaan. Kesällä 2022 mukaan pääsee vain 12 ensimmäistä joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä, ole siis nopea!

Joukkueen koko: 3-4 henkilöä
Osallistumismaksu: 60€/joukkue 
Osallistumismaksu laskutetaan ennakkoon.

 

Tapahtuma on katsojille veloitukseton. 

 

Tapahtuman järjestäjä
Ext Ventures
+358 40 060 3648
Tapahtuman osoite
Lutakon aukio / Lutakko Square
Tapahtuman kaupunginosa: