Rokotus
11.1.2020 08.0015.30

Hankasalmen terveysaseman rokotuspäivät

Hankasalmen terveysasemalla on kaksi rokotuspäivää.

Valtakunnallisesti määriteltyihin riskiryhmiin kuuluvat esimerkiksi yli 6 kuukautta täyttäneet, alle 7-vuotiaat lapset, odottavat äidit, 65 vuotta täyttäneet, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat, vakavalle influenssalle alttiiden lähipiiri ja varusmiespalveluksen tai vapaaehtoisen asepalveluksen aloittavat. Lähipiiriin katsotaan kuuluvaksi ne, jotka asuvat samassa taloudessa tai ovat viikoittain tekemisissä vakavalle influenssalle alttiiden ihmisten kanssa.           

Rokotuskäynnille kannattaa valmistautua pukeutumalla lyhythihaiseen tai helposti riisuttavaan puseroon, niin rokottaminen onnistuu sujuvasti. Kela- tai neuvolakortti on otettava mukaan. 

Vaihtoehtona ovat myös influenssarokotuspäivät Kyllön terveysasemalla

Kyllön terveysaseman rokotuspäivät:
la 30.11.2019 klo 8-17.30
la 14.12.2019 klo 8-17.30
la 11.1.2020 klo 8-17.30

Kyllön terveysaseman rokotuspäivät ovat avoimia kaikille Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen (Jyte) aikuisasiakkaille. Kyllön neuvolassa ei järjestetä influenssarokotuksia rokotuspäivien yhteydessä. Odottavien äitien ja lapsiperheiden rokotukset järjestetään Palokan neuvolassa samoina päivinä ja ajankohtina kuin Kyllön rokotukset.
 

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus

Tapahtumasarja

Tapahtuman osoite: 
Hankavedentie 1, Hankasalmi
Tapahtuman www-sivut: