Hyppää pääsisältöön
Kuva
Hoitaja ja vanhus kävelevät käytävällä
29.9.2021 17.00–19.30

Ikääntyvien ennaltaehkäisevät palvelut muutoksessa – keskustelutilaisuus

Tule keskustelemaan ikääntyvien ennaltaehkäisevistä palveluista ja etenkin kulttuurin saavutettavuuteen liittyvistä kysymyksistä yhdessä kaupungin edustajien, vanhuspalveluiden työntekijöiden sekä vapaaehtoisten kulttuuriluotsien kanssa.

Jyväskylän kaupungin ikääntyvien palvelut ovat olleet muutoksessa ja sotealueiden muotoutuessa monelle on vielä epäselvää vanhusten kulttuuripalveluiden tilanne. Lähitalo Kortteli Klubilla on nyt tarjolla tilaisuus keskustella palveluiden vastaavien kanssa sekä kuulla tämänhetkisestä tilanteesta Jyväskylän kaupungin alueella. 

Vapaaehtoisten kulttuuriluotsien aloitteesta järjestettävässä tilaisuudessa on paikalla Jyväskylän kaupungilta palvelupäällikkö Anna-Liisa Heiskala, ikääntyneiden palveluista päiväkeskusohjaajaa Mari Ojala, kulttuurijohtaja Mari Aholainen sekä koordinaattori Outi Savonen Kulttuuri- ja osallisuuspalveluista. Mukana keskustelussa ovat myös Vanhusneuvoston puheenjohtaja Marja-Leena Makkonen sekä kulttuuriluotseja, joille ikääntyvien kulttuurin saatavuus on sydämen asia 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, kahvitarjoilu. 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tapahtuman järjestäjä
Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut
0503381114
Tapahtuman osoite
Vapaudenkatu 48-50, Jyväskylä