Hyppää pääsisältöön
22.–25.9.2021

Lamppukirppis Pop-Up

Valon Kaupungin yhteydessä järjestettävä valon täyteinen Pop-Up yllättää joka vuosi monipuolisuudellaan: katto-, seinä- ja pöytävalaisimia, modernia, retroa, taiteellista ja käytännöllistä. Tutki ja ihastu!

Huippusuosittu Lamppukirppis Pop-Up avataan Jyväskylään jo viidettä kertaa! Tällä kertaa Pop-Up sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 18.

Valon Kaupungin yhteydessä järjestettävä valon täyteinen Pop-Up yllättää joka vuosi monipuolisuudellaan: katto-, seinä- ja pöytävalaisimia, modernia, retroa, taiteellista ja käytännöllistä. Tutki ja ihastu! Voit tehdä löytöjä kirppishinnoin. Valaisimien lisäksi löydät tilastamme supersuositut valotuotteet!

Olemme avoinna
KE 12-17
TO 12-22
PE-LA 12-23

Tuo valaisimesi myyntiin!

Voit tuoda ylimääräiseksi jääneet valaisimesi Lamppukirppikselle myyntiin osaksi valoinstallaatiota!
Myyntiin tuominen ei maksa mitään. Sinä saat 70% osuuden myydyn valaisimen myyntihinnasta. Valaisimet voivat olla minkälaisia tahansa, kunhan ne ovat toimivia, turvallisia ja sisältävät polttimon! Valaisimet ovat myynnissä 22.-25.9. Muistathan tuoda lampun polttimon, jotta valaisin pääsee täyteen loistoonsa!
Otamme myytäviä valaisimia vastaan liiketilassamme MA ja TI 20.-21.9 klo 12-17.

Turvallisuus

Jotta voimme järjestää Lamppukirppiksen turvallisesti myös tänä vuonna, pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja siitä, että tulet vain terveenä paikalle. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä. Suosimme korttimaksua!

Tapahtuman järjestäjä
Evenda Oy
040 1855809
Tapahtuman osoite
Kauppakatu 18, Jyväskylä
Tapahtuman kaupunginosa: