Iltakahvit -tapahtuma, otsikko ja kuva
21.10.2020 18.0020.00

Iltakahvit Jyväskylän kuntapäättäjien kanssa Keltinmäki-Myllyjärvi-suuralueella

Iltakahvit Jyväskylän kuntapäättäjien kanssa -tilaisuudet jatkuvat syksyllä 2020 neljällä eri asuinalueella. Tapahtumiin voi osallistua etäyhteydellä.

Iltakahvitilaisuudet Jyväskylän kuntapäättäjien kanssa ovat asukkaiden ja viranhaltijoiden sekä luottamushenkilöiden yhteisiä keskustelutilaisuuksia, joissa aiheina ovat paikalliset kehittämisen kohdat ja kohteet.

Illan aluksi katsastetaan alueen edellisten iltakahvien kärkinostot - millä mallilla nämä asiat ovat nyt, onko niihin vielä tarpeen tarttua. Yhdessä keskustellen, pienryhmissä ja koko joukon kesken haetaan myös uusia kehittämisen kohteita ja yhteistyön paikkoja. Yhteistyökumppaneinamme ovat alueiden asukas- ja kyläyhdistykset. Illoista saatavaa tietoa hyödynnetään kaupungin palvelujen kehittämisessä.

Vallitsevan tilanteen vuoksi tilaisuudet järjestetään syksyllä 2020 ensisijaisesti etänä. Keltinmäki-Myllyjärvi-suuralueen iltakahveille voi osallistua myös Keltinmäen koululla, jos etäosallistuminen ei ole mahdollista. Tapahtumien järjestelyissä noudatetaan voimassa olevia THL:n suosituksia ja paikan päälle tulevien osallistujien määrää saatetaan rajoittaa tarpeen mukaan. Voit ilmoittautua tapahtumaan oheisesta linkistä.

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän kaupunki
Tapahtuman osoite: 
Keltinmäentie 11, Jyväskylä
Keltinmäen koulu