Minisankarit
14.10.2020 14.0016.30

Minisankarit 2 - Matkalla maailman ääriin ja Minisankarit- työpaja

Syyslomaviikon maksuton elokuvanäytös ja työpaja

Työpaja alkaa klo 14 ja elokuvanäytös klo 15

Pienessä, rauhallisessa kylässä Etelä-Ranskassa, jonne talvi on pikkuhiljaa tekemässä tuloaan, säilyketehtaan pakkaamossa pieni leppäkerttu nimeltä Junior joutuu vahingossa Karibialle toimitettavaan pahvilaatikkoon. Pelastaakseen poikansa Juniorin isän on ylitettävä Atlantin valtameri ja lennettävä tuntemattomaan maahan. Perillä sankarimme on löydettävä poikansa ja pelastettava uudet karibialaiset lajitoverinsa, joiden kotipaikkaa uhkaa rakennustyömaa. Ongelmaan on vain yksi ratkaisu: on koottava pelastuspartio!

Minisankarit-työpajassa herätetään luonnonmateriaalit eloon ja taiteillaan ihmeellisiä minisupersankareita, Kapteeni Koppakuoriaisia, Terästoukkia tai vaikka Ihmeitikoita! Mikä voisi olla sinun minikokoisen supersankarisi supervoima? Ennen näytöstä toteutetut minisankarit ehtivät kuivua elokuvan ajan ja ne saa leffan jälkeen kotiin mukaan! Työpajan vetää TaidePiiLOn ohjaajat.

K7 (yli 4-vuotiaille)
Vapaa pääsy!

Elokuvassa ei ole dialogia, sillä minisankarit puhuvat omalla kielellään. Alle kouluikäiset huoltajan kanssa. Elokuvaesityksessä ikärajasta (K7) voidaan joustaa kolme vuotta, mikäli lapsi on aikuisen seurassa. Jouston käyttöä harkitessaan huoltajan tulee huomioida sekä lapsen yksilöllinen kehitystaso että elokuvan haitalliseksi arvioidun laadun sisältö. Lisätietoja Media-avaimen sivuilta.

Järjestää Lasten Lysti yhteistyössä Keski-Suomen elokuvakeskuksen ja Taidepiilo ry:n kanssa.

Tapahtuman järjestäjä: 
Lasten Lysti, Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja osallisuuspalvelut
014 266 4043
Tapahtuman osoite: 
Saarijärventie 21, Jyväskylä
Mankolan koulu, auditorio
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman kaupunginosa: