UU Marketin Herbarium-näyttelyssä on runsaasti suomalaista muotoilua.
Avoinna ti-su klo 11-18, ma suljettu.

Herbarium – Lajitelma uuden sukupolven käsityötä

Suomen käsityön museon Ikkunagallerian kesänäyttely esittelee uudentyyppisen konseptin käsityökentällä. UU Market on sekä tuotteistuspalvelu, että verkkomyyntialusta suomalaisille taiteen ja taideteollisuuden tekijöille.
 

UU Marketin taitajat koostavat Herbarium – Lajitelma uuden sukupolven käsityötä -myyntinäyttelyyn valikoiman värikkäitä, herkullisia töitä, joissa korostuu luonnon muodot ja materiaalit. Näyttely on esillä Suomen käsityön museon Ikkunagalleriassa 3.6.–6.9.2020. 

Näyttelyn valikoima keskittyy kodin tuotteisiin ja taiteeseen ja mukana on sekä piensarjoja että uniikkeja teoksia. Näyttelyn seitsemän suunnittelijaa ovat eri alojen ammattilaisia, mukana on niin taiteilijoita, keramiikkoja, lasinpuhaltajia kuin suunnittelijoitakin. Mukana näyttelyssä ovat suunnittelijat Minni Havas, Laura Itkonen, Ekin Kayis, Viivi Lehto, Paula Pääkkönen, Katztudio, Signed Studio ja Emmi Vastamäki. 

UU Market tarjoaa uusia, innovatiivisia tuotteita, materiaalin tuntua ja korkeaa taiteellista tasoa sekä suomalaiselle että kansainväliselle yleisölle harkitulla kokonaisuudella, joka edustaa uuden sukupolven luomaan tyylisuuntaa. Herbarium – Lajitelma uuden sukupolven käsityötä esittelee hienon otteen UU Marketin toiminnasta ja suomalaisen käsityön huikeasta tasosta. 
 

Tapahtuman hinta: 

Katutason näyttelyihin vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestäjä: 
Suomen käsityön museo
014 266 4370
Tapahtuman toimipaikka: 
Tapahtuman osoite: 
Kauppakatu 25, Jyväskylä
Ikkunagalleria, katutaso.
Tapahtuman www-sivut: