Miehiä liikuntaryhmässä
11.3.2020 13.30

Kuntoliikunta- ja rentousryhmä sydän- ja verenpainetautia sairastaville sekä ikääntyville

Liikuntaryhmä on suunnattu sydän- ja verenpainetautia sairastaville, sekä ikääntyville henkilöille, jotka haluavat ennaltaehkäistä sydänsairauksien syntymistä

Ryhmä on suunnattu ikääntyville, sekä sydän- ja verenpainetautia sairastaville, joilla sydäntapahtumasta on jo kulunut vähintään joitakin kuukausia. Ryhmässä nostetaan sykettä sekä lihaskuntoa niin oman kehon painolla kuin välineitäkin hyödyntäen. Sydäntä ja lihaksistoa kuormitetaan turvallisesti, mutta riittävästi kuormittaen, jolloin sydän myös vahvistuu. Harjoitusmuotoina ovat esimerkiksi kierto- ja lihasvoimaharjoittelu. Lisäksi harjoitellaan erilaisia kehonhuollollisia rentoutumisharjoitteita.

Ryhmälukukauden kevätkausi järjestetään 7.1.-30.4.2020. Ryhmiä ei järjestetä talvilomaviikolla (viikko 9) tai juhlapyhinä. Kauden juhlapyhiä ovat loppiainen 6.1., pääsiäinen 10.4. ja 13.4.

Aika ja paikka: 7.1.-30.4.2020 välisenä aikana keskiviikkoisin klo 13.30–14.30 Jäähallin tanssisalissa, osoitteessa Rautpohjankatu 10 . HUOM! Äkillisistä poikkeusaikatauluista ilmoitetaan tekstiviestillä, joten ilmoitathan järjestelmään puhelinnumerosi ryhmään ilmoittautuessasi.
Ilmoittautuminen: Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, ilmoittautuminen paikanpäällä ohjaajalle ennen ryhmäkerran alkua. Voit myös tehdä ennakkoilmoittautumisen ryhmään osoitteessa https://kuntapalvelut.fi/jyvaskyla/ kurssinumeroilla 902.
Maksut: Lukukausimaksu 33,90 € toimitetaan laskuna kotiosoitteeseen, jos käyntejä on 3 tai enemmän. Sydänyhdistyksen jäsenille hinta on 30 €.

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus
014 266 2006
Tapahtuman osoite: 
Rautpohjankatu 10
Ryhmä järjestetään jäähallin Valmetin päädyssä olevassa tanssisalissa. Tanssisaliin on erillinen sisäänkäynti jäähallin sisäänkäynnin vieressä.
Tapahtuman www-sivut: