Leena Illukan muotokuvatossuja sarjasta Tervetuloa ja tervemenoa.
3.3.2021 18.0019.30

Taiteilijatapaaminen ja työpaja: kuvataiteilija Leena Illukka

Suomen käsityön museo järjestää taiteilijatapaamisen ja työpajan kuvataiteilija Leena Illukan kanssa etätapahtumana verkossa ke 3.3. klo 18.00–19.30. Ilmoittautuminen maksulliseen tapahtumaan on avoinna verkossa 21.2. saakka. 

Tapahtumassa Leena Illukka kertoo omasta työskentelystään ja näyttelyistään. Illukka kertoo myös innostuksestaan muotokuvatossujen luomiseen ja avaa niiden haasteita. Illukan muotokuvatossuja esittelevä Tervetuloa ja tervemenoa -näyttely on esillä Suomen käsityön museon Aulagalleriassa 7.3. saakka. 

Taiteilijatapaamiseen yhdistetty työpaja toimii inspiraationa ja vertaiskohtaamisena kirjonnan parissa. Maksullisessa pajassa valmistetaan Illukan ohjeistamana karikatyyriset muotokuvatossut. Ilmoittautuneille lähetetään pajaa varten kertakäyttötossupari, tusseja, lankoja ja neula, jotta tossujen kirjonnassa pääsee alkuun. "Otetaan vapaa asento kirjontaan! Tarkoitus ei ole olla puritaaninen pistelijä, vaan tehdä mikä itsestä tuntuu parhaalta – jokainen omalla tyylillään!” kuvailee työpajan vetäjä Leena Illukka. 

Tarvikepaketin yhteydessä osallistuja saa myös linkin Padlet-seinälle, josta löytyy lisää vinkkejä tekemiseen ja oman tossun tekemisen voi jo aloittaa. Tapahtuma myös nauhoitetaan ja se on nähtävissä tapahtuman jälkeen pari viikkoa, jotta vinkkeihin ja inspiraatiokuviin voi palata vielä tossunteon edetessä.  
Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon, jotta tarvikepaketti voidaan postittaa ajoissa. Osallistumislinkki lähetetään osallistujille sähköpostiin lähempänä tapahtumaa. 

Tapahtuman hinta: 

Osallistumismaksu 30 €, joka laskutetaan. Laskutusta varten tarvitsemme henkilötunnuksenne.
Ilmoittautuminen Lyytissä 21.2. mennessä verkossa. 

Tapahtuman osallistujamäärä: 
30
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 
21.2.2021
Tapahtuman järjestäjä: 
Suomen käsityön museo
014 266 4370
Etätapahtuma Teamsissa. Linkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: 
Tapahtumaan liittyvä sisältö: 
Leena Illukan muotokuvatossuja sarjasta Tervetuloa ja tervemenoa.
7.3.2021 saakka.

Leena Illukka – Tervetuloa ja tervemenoa

Leena Illukka – Tervetuloa ja tervemenoa
Näyttely Suomen käsityön museon Aulagalleriassa 18.12.2020–7.3.2021