Hyppää pääsisältöön
Kuva
Anna-Karoliina Tetrin väriluento Suomen käsityön museossa osana Vihreää väriä -näyttelyä.
30.9.2021 17.00–18.30

Luento: Anna-Karoliina Tetri -

Tietokirjailija Anna-Karoliina Tetri johdattaa kasvivärjäämisen ja neulomisen ihmeelliseen maailmaan maksuttomalla luennolla Suomen käsityön museossa. 

Torstaina 30.9.2021 käynnistetään Suomen käsityön museon väriteemaiset luennot tietokirjailija Anna-Karoliina Tetrin luennolla Värjää ja neulo luonnonvärejä joka vuodenaikaan. Kiinteänä osana museon Vihreää väriä -näyttelyä, Jyväskylän kansalaisopiston ohjelmaa sekä Jyväskylän kulttuurin väriteemaista syksyä järjestettävällä maksuttomalla luennolla Tetri kertoo uusimmasta kirjastaan ja opastaa luonnonvärien maailmaan.

Luento järjestetään Suomen käsityön museon (Kauppakatu 25) luentosalissa to 30.9. klo 17–18.30. Oletko pohtinut, miten luonnonväreillä voi värjätä ympäri vuoden? Tai mitä materiaaleja kannattaa kokeilla värjäyksessä ja pysyykö väri? Jos olet miettinyt, sopiiko värjäysharrastus juuri sinulle, kannattaa tulla kuuntelemaan kädentaidon asiantuntijan luentoa aiheesta!

Osana Suomen käsityön museon Vihreää väriä -näyttelyä järjestetään runsaasti ohjelmaa, niin läsnä Jyväskylässä kuin nettilankojenkin päässä. Katso työpajat ja luennot museon tapahtumasivulta. 

Anna-Karoliina Tetri

Anna-Karoliina Tetrin suurin intohimo on keräillä kädentaitoalan tietoa; tutkia, kokeilla, kehitellä ja kasata kaikki kerätty informaatio yhteen ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Hän on kädentaitoalan kouluttaja, asiantuntija ja tietokirjailija. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat erityisesti kasvivärit, luonnonvärit, sienivärit. Ja tietenkin ihanista luonnonväreillä värjätyistä langoista neulotut neuleet. 
 

Tapahtuman järjestäjä
Suomen käsityön museo
0142664370
Tapahtuman osoite
Kauppakatu 25, Jyväskylä
Museon luentosali, 2. krs.
Asiasanat:  
Tapahtuman kaupunginosa: