Hyppää pääsisältöön
19.8.2021 18.30–23.30

Jyväsjärvi-soutu

Jyväsjärvi-soutu, jonka KENSU järjestää talkoovoimin jo 29. kerran. Kilpailussa soudetaan kirkkoveneillä 5 km. Joukkueissa on 14 soutajaa ja perämies. Veneen ja perämiehen voi vuokrata KENSUlta.
5 kilometrin leikkimielinen kirkkovenesoutu erilaisille porukoille, joilla ei tarvitse olla kokemusta soudusta. Kirkkoveneeseen mahtuu 14 soutajaa ja perämies. Riittää, kun kerää joukkueen, sillä tapahtumaan voi osallistua järjestäjän veneellä tai omalla veneellä. Joukkueet lähtevät useammassa erässä 50 minuutin välein. Erissä on maksimissaan 8-9 joukkuetta. Joukkueet ovat kaveri-, harraste- tai työporukoita eikä soutuun tarvita kokemusta entuudestaan. Jokainen venekunta oppii soutamaan viimeistään tapahtuman aikana. Reitti alkaa Alban luota Ylistönsillan alta ja kulkee Kuokkalansillan alitse ja käy kääntymässä järven syvimmässä kohdassa Suuruspään siirtolapuutarhan edustalla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.8.2021.
Tapahtuman hinta
Katsojille ilmaine eikä katsominen edellytä ilmoittautumista. Joukkueen osallistumismaksu riippuu siitä, onko oma vene ja perämies. Hinta alkaen 140 euroa.
Tapahtuman järjestäjä
KENSU ry
0407683494
Tapahtuman osoite
Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä
Jyväsjärvi. Lähtöpaikka Jyväsjärvellä Ylistönsillan alla.
Tapahtuman osallistujamäärä
800
Tapahtuman kaupunginosa: