Hyppää pääsisältöön
Kuva
Syksyisiä lehtiä
16.12.2021 17.00–19.00

Asukas- ja kyläyhdistysten sekä osallisuuspalveluiden tapaaminen

Tämän vuoden viimeinen asukas- ja kyläyhdistysten sekä osallisuuspalvelun yhteinen tapaaminen pidetään etänä Microsoft Teams sovelluksella.

Tämän hetken korona tilanteen ja THL:n suositusten sekä Jyväskylän kaupungin suositusten mukaan joudumme siirtämään tapaamisen pidettäväksi etänä. Ilmoittautumalla mukaan saat sähköpostilla osallistumislinkin, jolla pääset osallistumaan tapaamiseen. Linkki lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä 16.12. klo15.

Näin vuoden päättyessä vaihdetaan aluksi kuulumiset. Haluamme osallisuuspalveluissa kuulla, että mitä yhdistyksille kuuluu. Aiheena tilaisuudessa ovat vuoden 2022 tapaamisten päivämäärät ja tulevien tapaamisten teemat. Käydään lyhyesti myös läpi keväällä 2021 asukas- ja kyläyhdistyksille lähetetyn kyselyn tuloksen tapaamisten teemoista. Lisäksi keskustelemme ja mietimme pienryhmissä sekä yhdessä, miten asukkaita saisi innostumaan liittymään asukasyhdistyksiin ja toimimaan aktiivisesti mukana. Jaetaan kokemuksia ja etsitään uusia keinoja tähän asiaan. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman järjestäjä
Osallisuuspalvelut
0505308698
Asiasanat: