Pehmolelujen yökyläilyn vieraat
24.–25.10.2019

Pehmolelujen yökyläily

Oman rakkaan pehmolelun tai unikaverin saa tuoda kirjastoon yökylään torstaipäivän 24.10. aikana.

Tuo kansainvälisen nallepäivän kunniaksi pehmolelusi tai unikaverisi Palokan tai Tikkakosken kirjastoon yökylään torstaipäivän 24.10. aikana. Palokassa vieraita otetaan vastaan klo 10-19 ja Tikkakoskella klo 10-16. Perjantaina omat pehmolelut saa hakea takaisin kotiin.

Kirjaston suljettua ovensa pääsevät pehmeät kunniavieraat temmeltämään! Ohjelmassa on hauskoja touhuja ja kirjastoon tutustumista. Tikkakoskella pehmot pääsevät kirjaston lisäksi tutustumaan vähän myös monipalvelupisteen muihin tiloihin. Sekä Palokassa että Tikkakoskella iltaan kuuluu supersuosittu leikki, jossa nähdään, kuinka hyviä piilopaikkoja kirjastoista oikein löytyy. Touhujen jälkeen on rauhoittumisen aika. Pehmot kuuntelevat musiikkia yhdessä ja ilta huipentuu iltasatuhetkeen (tietysti!).

Muistoksi itsellesi saat ystäväsi seikkailusta valokuvan ja kirjastokortillasi lainaksi hänen valitsemaansa luettavaa. Illan parhaista hetkistä kootaan myös valokuvanäyttely kirjastoihin. Palokassa näyttelyä pääsee ihailemaan heti tapahtumaa seuraavalla viikolla.

Tapahtuman hinta: 

Vapaa pääsy

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän kaupunginkirjasto
014 266 4152
Tapahtuman osoite: 
Kirkkokatu 3, 41160 Tikkakoski
Tapahtuman www-sivut: