Egotrippi-yhtye
22.10.2020 19.0021.00

Egotrippi & Jyväskylä Sinfonia

Antti Rissanen, kapellimestari

Egotrippi:
Anssi Maasalo, basso, laulu
Mikki Kauste, laulu, koskettimet
Knipi, laulu, kitara
Skele, kitara
Risto Niinikoski, rummut, laulu 

Tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa uransa aikana myynyt Egotrippi juhlisti 25-vuotissyntymäpäiviään tekemällä kahdeksan yhteiskonserttia sinfoniaorkestereiden kanssa ympäri Suomen. Nyt nämä loppuunmyydyt konsertit saavat jatkoa vuoden ainoiksi jäävien neljän keikan verran Jyväskylässä, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella. 

Konsertissa kuullaan yli 20 kappaletta, joista huikeita sinfoniaorkesterisovituksia ovat olleet kirjoittamassa tämän sukupolven parhaat sovittajat: Marzi Nyman, Lasse Enersen, Arttu Takalo, Anssi Växby, Sami Pitkämö ja Pessi Levanto. 

Neljännesvuosisadan suomalaista sielunmaisemaa niin melankolissävytteisillä molleilla kuin reipasotteisemmilla ralleilla kuvannut bändi on saanut kehuja live-esiintymisistään. Bändi tunnetaan muun muassa kappaleistaan ”Älä koskaan ikinä”, ”Matkustaja”, ”Koivuniemen herra”, ”Posteljooni” ja ”Unihiekkaa”. Konsertin mukaansatempaavan hyvän tunnelman takaavat Egotripin kitara- ja lauluvetoiset pop- ja rocklaulut yhdistettynä sinfoniaorkesterin monimuotoiseen äänimaailmaan.
 

Tapahtuman hinta: 

Lippu.fi: 37,50 / 33,50 / 17,50 € + toimitusmaksut alk. 1 €
Teatterin lippumyymälä: 34 / 30 / 15 €
 

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylä Sinfonia
Tapahtuman osoite: 
Paviljonki, Lutakonaukio 12
Tapahtuman www-sivut: