Komppikaraoke-tapahtuman juliste
1.10.2020 13.0014.00

Komppikaraoke

Tule Komppiin (pääkirjaston musiikkiosasto, 3. krs) joka kuukauden ensimmäinen torstai laulamaan karaokea! Ota myös kaveri mukaan, niin on hauskempaa. Kirjaston henkilökunta auttaa tekniikan kanssa, joten sinä voit keskittyä laulamiseen ja karaokekavereiden kannustamiseen. Vapaa pääsy!

HUOM! Koronariskin takia ei voi käyttää mikrofonia! Kaupunginkirjasto muistuttaa pitämään kiinni hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä myös kirjaston tapahtumissa. Ethän tule sairaana kirjastoon.

Kompissa on käytössä todella kätevä kotimainen Singa-karaokepalvelu. Kappalevalikoima on todella kattava, tarkista vaikka itse osoitteessa https://singa.com/fi.

Ps. Muistathan, että Kompin voit varata myös ihan itsellesi max 2 tuntia / päivä. Karaokepalvelun lisäksi Kompissa käytettävissäsi on bändisoittimia (esim. sähkörummut, -kitara ja -basso) sekä äänitysohjelma Cubase. Lisätietoa Kompista ja muista soitonharjoitteluhuoneistamme sekä varauskalenteri: https://www.jyvaskyla.fi/kirjasto/kirjastot?jyvaskylan-paakirjasto?soitonharjoitteluhuoneet

Tapahtuman järjestäjä: 
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Tapahtumasarja

Tapahtuman toimipaikka: 
Tapahtuman osoite: 
Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä
Komppi, 3. krs (musiikkiosasto)
Tapahtuman www-sivut: 
Tapahtuman Facebook-osoite: