Hyppää pääsisältöön
9.12.2021 15.00–16.00

Arki-info

Arki-info on luentoa ja keskustelua yhdistelevä tilaisuus, jossa käsitellään arjen hyvinvointiin liittyviä teemoja. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, ei
ennakkoilmoittautumisia. Voit osallistua paikan päällä Matarassa tai etänä Zoomin kautta. Linkki etäosallistumiseen löytyy Mataran tapahtumakalenterista Mataran verkkosivuilta.

Joulu on kristittyjen yhteinen juhla, johon osallistuu ihmisiä ympäri maailman aina Latinalaisesta Amerikasta Italiaan ja Pohjoismaista Japaniin. Tavat viettää joulua kuitenkin vaihtelevat kulttuuripiireittäin. Tule kuulemaan joulunvietosta maailman eri kolkissa ja nappaa mukaasi vaikkapa jokin itsellesi ihan uusi jouluperinne. Aiheesta kertomassa Jenni Koivumäki, Jyväskylän maahanmuuttaneiden osaamiskeskus -hankkeesta. Arki-info on luentoa ja keskustelua yhdistelevä tilaisuus, jossa käsitellään arjen hyvinvointiin liittyviä teemoja. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, ei ennakkoilmoittautumisia. Voit osallistua paikan päällä Matarassa tai etänä Zoomin kautta. Linkki etäosallistumiseen löytyy Mataran tapahtumakalenterista Mataran verkkosivuilta.

Tapahtuman järjestäjä
Kansalaistoiminankeskus Matara
0400-274209
Tapahtuman osoite
Matarankatu 6 A 1, Jyväskylä
Tapahtuman kaupunginosa: