Hyppää pääsisältöön
ke-su 12-17

Mirja Nuutinen: Puutarhakutsut

Mirja Nuutisen digigrafiikkateoksia Taidekeskus Järvilinnassa

Mirja Nuutinen
Puutarhakutsut
9.9. – 3.10.2021

Mirja kutsuu sinut satumaisemaan, unenomaisille kukkaniityille,  pukeutumaan hempeimpään tai hassuimpaan asuusi – hullunkurista hattua unohtamatta! Mukaasi voit ottaa parhaan ystäväsi, kiiltokuvakirjasi, pehmolelusi, rakkaimmat lemmikkisi ja suloisimmat muistosi. Ehkä myös hiukan suklaata. Vaahtokarkitkin käyvät. Kutsuilla juhlitaan kaikkea naisessa elävää, hentoa ja juuri kukkaan puhjennutta, kypsyydessään kuumana hehkuvaa ja rauhallisesti lepoon asettuvaa.

Pujahdamme rennosti sisäiseen puutarhaan, missä nostamme maljan mansikkamehulla ja mutustelemme yhdessä pupun kanssa porkkanaa. Mikään ei pelota, mikään ei ahdista eikä huomisesta ole huolen häivää. Näilläkin kutsuilla ruusuilla on myös piikkinsä, mutta ne eivät lainkaan vähennä kukintojen kauneutta. Nautinnollisia puutarhakutsuja!

Mirja on taideyrittäjä, kuvittaja, graafinen suunnittelija ja taiteilija, jolla on pitkä näyttelyhistoria kotimaassa, mutta viimeisinä vuosina myös ulkomailla. Mirja on yhdistänyt jo parikymmentä vuotta uutta ja vanhaa tekniikkaa. 

Teokset prosessoituvat digitaalisiksi kerroksellisiksi kollaaseiksi, joissa materiaaleina ovat 
hänen valokuvansa ja päivittäin käsin tuotettu piirretty ja maalattu aineisto. Hänellä on myös sivu Saatchin kansainvälisessä nettitaidekaupassa, missä on tällä hetkellä toista tuhatta teosta eri kokoelmissa. Kaikista teoksista on saatavilla viisi vedosta.

Näyttely on esillä Taidekeksus Järvilinnan Järvisalissa 3.10.2021 asti ke-su klo 12-17. Tervetuloa!

Tapahtuman järjestäjä
Taidekeskus Järvilinna
0451287778
Tapahtuman osoite
Järvilinnantie 213, Laukaa
Järvilinnantie 213, Laukaa