9.7.2020 12.0018.00

TUO TUO Avajaiset & "Kesätyö" Taidenäyttely

TUO TUO Kulttuuri Tila ja Residenssi juhlistaa avajaisia 13.6.2020 esikoisnäyttelyn merkeissä: "Kesätyö" on helsinkiläistaiteilija Erika Hirsimäen soolonäyttely, joka koostuu uusista tekstiili-, video- ja paikkasidonnonnaisista töistä. Hirsimäen "Kesätyö" on nähtävissä TUO TUO Kulttuuri Tila ja Residenssin tiloissa 13.6 – 9.7.

Samalla avataan kesäinen taidekahvila katettuun ulkotilaan, avoinna ke-su klo 12-18. Tarjoamme näyttelyissä kävijöille ja tiloissamme vieraileville perinteisen kahvin ja lettujen lisäksi pientä syötävää, kombuchaa ja New York -tyylistä jääkahvia –– kaikki itse tehtyä paikan päällä.

TUO TUO pyrkii toimimaan ilmaisun ja rohkeitten uusien ideoiden kasvualustana, sekä tilana, jossa kulttuuri ja taide voivat kukoistaa. Tuomme ensisijaisesti Ekologiseen ja kokeelliseen taiteeseen ja tutkimukseen pohjautuvia aloitteita, permakulttuuriprojekteja, sekä julkiseen vuorovaikutukseen tähtääviä hankkeita. TUO TUO tarjoaa pienimuotoisen taiteilijaresidenssin lisäksi julkisia näyttelyitä, tilaisuuksia ja tapahtumia.

Kulttuuri Tilamme on vuonna 1930 valmistunut entinen Pynnölän kyläkoulu, joka sijaitsee n. 8 kilometriä Joutsan keskustasta. Talon aikaisempi omistaja, vaate- ja käsityösuunnittelija Anu Pylsy, avasi ateljeensa Design Pylsyn ovet yleisölle vuonna 2007 pitkän kunnostusremontin jälkeen. Design Pylsyn toiminta jatkuu Vaajakoskella Wanhan Naulatehtaan tiloissa.

Tapahtuman järjestäjä: 
TUO TUO Kulttuuri Tila & Residenssi
045 228 8209

Tapahtumasarja

Tapahtuman osoite: 
Pertunmaantie 912, 19650 Joutsa
Entinen Pynnölän kyläkoulu