Hyppää pääsisältöön
4.11.2021 19.00

Jazz Jkl Live: Kasperi Sarikoski Reignition (FIN/ITA/USA/CHL)

Pasunisti Kasperi Sarikoski tuo Suomeen kansainvälisen ja dynaamisen superyhtyeen. Reignitionin jäsenet ovat kotoisin eri puolilta maapalloa kohdattuaan toisensa maailman risteyksessä ja modernin jazzin keskittymässä, New Yorkissa.

Isossa omenassa uraa tehneet muusikot ovat työskennelleet lukuisten maailmanluokan jazzartistien kanssa, joista mainittakoon Wynton Marsalis, Dave Douglas ja Shai Maestro. Uuden levyn julkaisua juhlistava yhtye esittää Sarikosken säveltämää modernia akustista jazzia. Levynjulkaisukiertueelle yhtye saa vahvistuksekseen hienon kotimaisen saksofonistin, Jouni Järvelän.

Nykyinen UMO:n ykköspasunisti Kasperi Sarikoski (s. 1988) nousi kotimaan jazzpiirien tietoisuuteen superlahjakkuutena jo reilusti alaikäisenä. Sarikoski suoritti ensimmäisenä suomalaisjazzarina jatko-opintonsa korkealle arvostetussa Juilliard Schoolissa New Yorkissa. Instrumenttinsa suvereeni virtuoosi on esiintynyt ja levyttänyt mm. Teppo Mäkysen Teddy’s West Coasters -yhtyeen ja Ricky-Tick Big Bandin kanssa sekä julkaissut myös säveltäjänä ja bändinjohtajana kaksi levyä.

Kasperi Sarikoski – pasuuna
Jouni Järvelä – saksofoni
Christian Li – piano
Simón Willson – kontrabasso
Francesco Ciniglio – rummut

Jazz Jkl Live: Kasperi Sarikoski Reignition Ravintola Popparissa to 4.11. klo 19. Liput 15/10 €.
Lippuja voi varata veloituksetta linkin kautta: https://forms.gle/K2p7VWfFbUkQfXdm7

Tapahtuman hinta

15/10€

Tapahtuman järjestäjä
Jazz Jkl ry
Tapahtuman osoite
Puistokatu 2-4, Jyväskylä
Sisäänkäynti Ilmarisenkadun puolelta.
Tapahtuman kaupunginosa: