Hyppää pääsisältöön
Kuva
2.12.2021 18.00–19.30

Tikkakosken asuinalueilta

Tikkakosekn asuinalueilta tulossa:

Asuinalueillat ovat asukkaiden, kaupungin työntekijöiden ja luottamushenkilöiden yhteisiä keskusteluhetkiä, joissa aiheina ovat paikalliset asiat. Tämän syksyn Asukasillassa torstaina 02.12. klo 18.00-19.30 keskustellaan Tikkakosken ajankohtaisista asioista ja alueen asukkaiden mieltä askarruttavista kysymyksistä. 

 

Tikkakosken iltaa on suunniteltu yhdessä Kehittyvä Tikkakoski ry:n kanssa. Teemoiksi ovat tällä kertaa nousseet kaavoitus ja kevyenliikenteen väylät. Osallistujat voivat nostaa keskusteluun myös muita ajankohtaisia asioita. Asukastilaisuudessa käydään läpi myös edellisellä kerralla esillä olleita kärkiteemoja. 

Alustukset virittävät osallistujat keskustelemaan.

Tilaisuus toteutetaan etäyhteyksillä. Lisäksi järjestetään Tikkakosken yhtenäiskoululla, Luonetjärvi-rakennuksessa (Koulukatu 6 )“kisakatsomo”, mikäli osallistuminen tilaisuuteen ei ole mahdollista etäyhteydellä.

Tikkakosken Kotikulmat: Kummunmäki. Liinalampi, Itäranta.Länsiranta, Tunnelmäki, Nyrölä ja Kuikka

Ilmoittautuminen Tikkakosken asuinalueiltaan

Tervetuloa mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan!

Tapahtuman järjestäjä
Kulttuuri-ja osallisuuspalvelut
050 327 3144
Tapahtuman osoite
Tilaisuus toteutetaan ensisijaisesti etänä. Mikäli osallistuminen tilaisuuteen ei ole mahdollista etäyhtedellä, Tikkakosken yhtenäiskoululla, Luonetjärvi-rakennuksessa on kisastudio (Koulutie 6)..
Tapahtuman osallistujamäärä
Etätilaisuuteen on kaikille halukkaille mahdollisuus osallistua
Tapahtuman kaupunginosa: