Hyppää pääsisältöön

Yhteydenottopyynnöt verkossa

Sähköinen asiointi edellyttää tunnistautumista Hyvis.fi -palveluun. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen

Yhteydenottoihisi pyritään vastaamaan 7 arkipäivän kuluessa.

Voit varata ajan lastenvalvojalle myös verkossa

Verkossa varattavissa olevat ajat:

  • 20 minuutin puhelinneuvonta-aika. Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja neuvoo puhelimitse isyyden selvittämistä sekä lapsen asumista, huoltajuutta, tapaamisoikeutta ja elatusapua koskevissa asioissa.
  • 1,5 tunnin elatus- tai huolto-ja tapaamissopimusneuvotteluaika lapsen asuinalueen sosiaalityöntekijä-lastenvalvojalle. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.
  • 1 tunnin neuvotteluaika elatussopimusten jatkoneuvotteluja varten. Vanhemmat varaavat yhteisen sopimusneuvotteluajan.

Varatessaan aikaa asiakas täyttää varausta koskevat esitiedot ja valitsee vapaista ajoista sopivan. Sähköisesti varatusta ajasta asiakas saa tekstiviestimuistutuksen varaajan puhelinnumeroon.

Sähköiseen ajanvaraukseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
Kirjaudu ajanvaraukseen

Lapsioikeudelliset palvelut

Perheneuvolan ajanvaraus verkossa

Voit varata ajan perheneuvolaan puhelinneuvontaan ja perheasioiden sovitteluun kirjautumalla Hyviksen ajanvaraukseen. Aikaa varatessa tulee täyttää varausta koskevat esitiedot ja valita vapaista ajoista sopivin. Verkossa varatusta ajasta lähetetään tekstiviestimuistutus annettuun puhelinnumeroon.

Sähköiseen ajanvaraukseen kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
Kirjaudu ajanvaraukseen

Perheneuvola

Aikuissosiaalityön ajanvaraus verkossa

Tällä hetkellä aikuissosiaalityössä on varattavissa 20 minuutin mittaisia takaisinsoittoaikoja sosiaalityöntekijöille ja sosiaaliohjaajille. Varaathan takaisinsoittoajan oman alueesi työntekijälle.
Voit tarkistaa kuka on alueesi työntekijä.

Voit varata ajan yleistä ohjausta ja neuvontaa koskevissa asioissa Hyviksen kautta. Täytä ajanvaraustiedot ja kirjoita mitä asiaa puhelusi koskee, työntekijä soittaa sinulle valitsemanasi aikavälillä.

OmaKS:n sosiaaliohjaajan ajanvaraus

Voit myös varata ajan OmaKS:n sosiaaliohjaajan videovastaanotolle. Katso ohjeistus ja varaa aika OmaKS:n sivuilta.

Yhteydenotto vammaispalveluihin

Sähköisesti: Voit ottaa yhteyttä vammaispalveluihin myös sähköisen yhteydenottolomakkeen avulla Omahyviksen kautta

  • Voit esimerkiksi tiedustella omiin palveluihisi liittyviä asioita, lähettää hakemuksiin täydentävää tietoa tai tiedustella, missä vaiheessa asiasi etenee.
  • Sähköinen yhteydenottolomake on tietosuojattu ja palveluun kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 
  • Kirjauduttuasi Hyvikseen voit lähettää liittymispyynnön yleisellä yhteydenottolomakkeella vammaispalveluiden toimiston tai sosiaalityön ja palveluohjauksen viestiryhmään. Tämän jälkeen voit lähettää viestejä ja asiakirjoja suoraan haluamalleen ryhmälle vammaispalveluihin.
  • Tarkempia ohjeita Hyviksen kautta asiointiin löydät asiakasohjeesta. Ohje on pdf-muodossa.