Skip to main content
Image
Jyväskylän kaupunginteatterin Korjaamo katsottavissa myös tallenteena
Tallenne on heti saatavilla ja ostettavissa 31.7.2021 saakka

Jyväskylän kaupunginteatteri: Korjaamo -tallenne

Jyväskylän kaupunginteatterin Korjaamo -näytelmän tallenne on saatavilla ja ostettavissa 31.7.2021 saakka Keikalla.fi -palvelussa. 

Vuodet ovat vieneet entiset koulu- ja partiokaverit eri teille. Jallu pyörittää omaa autokorjaamoyritystään, kun taas Ola on kulkenut akateemista uraa koulun rehtoriksi. Etääntyneet kaverukset kohtaavat uudelleen ja auttavat toinen toistaan uusissa elämäntilanteissa. Jallu ottaa avioeroaan kipuilevan, virastaan hyllytetyn Olan töihin korjaamolleen. Yhdessä miehet käyvät toimiin konkurssikypsän korjaamon pelastamiseksi. Pystyvätkö he vielä ylittämään heidät erottavan sosiaalisen kuilun ja löytämään uudelleen yhteisen sävelen? 

Mika Myllyahon tekstissä nousee miesten välisen terävän humoristisen sanailun ja tubettamisen lomassa esiin vakavia teemoja elämästä ja sen tarkoituksesta, ihmissuhteista sekä muuttuvasta yhteiskunnasta. Korjaamolla ei tietenkään unohdeta myöskään autoja, prätkiä, nostalgisia leffoja tai hyvää musiikkia. Näiden särmikkään sympaattisten miesten tarina koskettaa ja naurattaa.

Event price

Peruslippu 18 €
Kimppalippu (max. 3 hlö) 38 €
Yhteisölippu 120 €

Esityksen kesto: n. 1h 30 min