2.–31.7.2020

Suvi Nurmi - Sculptures of recycled steel

Rakkaus on yksi elämän suurimpia voimavaroja.

Kun on oikein sysipimeää, pienikin valonpiste herättää toivon, että se pimeys kyllä ajallaan väistyy. Rakkauden kaltaista valoa voi olla hyvän ystävän kanssa juttelu, raikas sade kuuman kesäpäivän iltana, lämmin kohtaaminen tuntemattoman kanssa, joku hyvä biisi radiosta tai vaikka puron solina vehreän metsän siimeksessä. Ne ovat hetkiä, jotka aiheuttavat sydämen läikähdyksiä ja saavat hymyilemään. Niissä on iloa, lohtua, kumppanuutta, ystävyyttä.

Aistit avoinna kulkien tuo rakkauden kaltainen valo pääsee paistamaan sydämen perimmäiseenkin nurkkaan ja voi kirkastaa pimeimmänkin hetken.

Itseilmaisu käsillä tehden, erilaisia materiaaleja ja tekniikoita käyttäen on aina ollut tärkeä osa elämääni, Ruostumattomasta teräksestä on tullut rakkain, vaikkakin raskain työstettävä materiaali. Kokoan teokset hitsaamalla. Työskentelyssäni kierrätysmateriaalin määrän rajallisuus luo haasteita, mutta tuo tekemiseen mielenkiintoa. Luonto on minulle tärkeä inspiraation lähde. Sietä löytyy vahvoja viittauksia ihmisyyteen ja elämäämme.

Event address: 
Laukaantie 26
Event website: 
Event Facebook page: