29.8.2020 19.0021.00

Mas vs. Venus! Stand up - parisuhdekomedia

Stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus? pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluulot päälaelleen ja ehkä todistaa niistä osan todeksi.

Tämä kaksituntinen stand up -komiikkatykitys on täynnä piinaavan tunnistettavia ja kivuliaan hauskoja tilanteita, joista jokainen parisuhteesta vähänkin kokemusta omaava löytää niin itsensä kuin kumppanisakin.

Koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni etsivät vastauksia ikuiseen mysteeriin toinen toistensa aiheita kommentoiden. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että nämä kaksi koomikkoa ovat pari tosielämässäkin.

Mars vs. Venus? on stand up -komiikan lainalaisuuksia sekä esitystekniikkaa hyväkseen käyttävä esitys, jonka aikana Johanna ja Riku laittavat itsensä likoon ja ryöpyttävät niin seurustelun alkuvaiheen, uusperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämän kuin miesten ja naisten erotkin.

”Ennustan, että tästä tulee hitti", kirjoitti Aamulehti arviossaan ensi-illasta. Näin on tapahtunut: syyskuusta 2017 lähtien lähes kaikki Tampereen Työväen Teatterin esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä. Esityksen on nähnyt nyt jo yli 25.000 katsojaa!

“Esityksessä nauroin ääneen. Monta kertaa. Tuolilta en sentään tipahtanut, mutta voi hyvin olla, että joku muu tipahti. Väliaplodeita saatiin milloin naisten, milloin miesten joukkueelta." - Anu Ala-Korpela, Aamulehti (22.9.2017)

“Mars vs. Venus? kääntää nokkelasti sanoiksi sen, mitä meidän päidemme sisällä liikkuukaan. Perinteisiä sukupuolirooleja tuulettava ja ronskilla huumorilla ennakkoasenteita rikkova esitys on lennokas ja loistavalla rytmillä etenevä stand up." - Jaana Hyyryläinen, Nokian Uutiset (25.9.2017)

Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up -festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta hänessä asuu pieni runoilija. Rikussa yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisen miehen alemmuudentunne.

Johanna Tohni on stand up -koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Hän on monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan ”härski”.

Tapahtumassa on säävaraus! Mikäli kelit ovat kurjat, tilaisuus siirretään sisätiloihin.

Event price: 

Liput 25€

Event turnout: 
270
Event organizer: 
Kievarin Kesäteatteri, Kartano Kievari
+358 20 743 6450
Event address: 
Saarijärventie 434, 44170 Äänekoski
Kartano Kievarilla
Event website: 
Event Facebook page: