Skip to main content
8.11.2021 13.00–16.00

Ruotsi keskellä Suomea

Tervetuloa Svenska dagenin inspiroimaan Ruotsi keskellä Suomea -tapahtumaan, jossa Jyväskylän yliopiston Päärakennuksen aula muuttuu niin ruotsia kuin muitakin kieliä juhlistavaksi tapahtumaksi!

Tule kysymään ja kuulemaan ruotsin kielestä ja sen opiskelusta Jyväskylässä, tapaamaan iki-ihania luku- ja kaverikoiria ja testaamaan Modigt på svenska -mobiilipeliä. Tapahtumassa on myös kirjanvaihtopiste, johon voit tuoda itsellesi tarpeettomia kirjoja ja tehdä löytöjä.

Tässä Jyväskylän yliopiston Kielikampuksen järjestämässä tapahtumassa mukana ovat Kielikampuksen toimijoiden lisäksi myös Pohjola-Norden Jyväskylä ja Svenska Sällskapet i Jyväskylä.

Osallistu Svenska Jyväskylässä -kuvakilpailuun!

Osallistu kuvakilpailuun ja näytä, miten Ruotsi tai ruotsi näkyy Jyväskylässä. Jaa kuvasi Instagramissa hashtagilla #svenskaJKL tai lähetä se sähköpostitse osoitteeseen kielikampus@jyu.fi. Jaa kuva 7.11. mennessä, niin olet mukana kisassa!

Palkintona kolmelle luovimman ja kekseliäimmän kuvan napanneelle on leffaliput ja -eväät sekä kuvaajalle että yhdelle ystävälle.

Tapahtuman järjestävät Kielikampus ja Häng med 2.0, joka on Svenska Kulturfondenin rahoittama hanke.

Event organizer
Jyväskylän yliopiston Kielikampus
Event address
Jyväskylän yliopiston Päärakennus, Seminaarinkatu 15